Gevonden op Marktplaats in 2011, een terugblik.

 

Zo, na 10 maanden Gevonden op Marktplaats lijkt het me leuk om een aantal dingen met jullie te delen. Het is een hele bijzondere tijd geweest en het gaat maar door! Sinds maart 2010 zijn we inmiddels ruim 3500 posts verder, het koffertje hierboven was de allereerste en van een groepje close friends gaan we nu richting de 12.000 unieke bezoekers per maand. De Facebook heeft ruim 2.200 vrienden en op Twitter volgen nu zo’n 350 mensen. Oh, en deze week is er ook nog een Zweedse variant van het blog online gegaan, geïnspireerd op Gevonden op Marktplaats.

Aardig gek, maar ik heb altijd geloofd dat als iemand oprecht en vanuit zijn passie iets doet, dat mensen dat voelen en het enthousiasme willen delen. Dat blijkt ook heel erg uit de vele leuke reacties, mails, publikaties en likes die overal vandaan komen van mensen die ik nog nooit eerder gezien heb. Mensen die het leuk vinden door het blog te browsen voor inspiratie, mensen die iets verkocht hebben doordat ik hun advertentie heb gepost en mensen die iets moois gekocht hebben via het blog. Al die input en feedback houden het voor mij spannend en geven me de inspiratie en motivatie om door te gaan.

Eigenlijk is dit dus een verlate gelukkig nieuwjaar post aan iedereen die het blog een warm hart toedraagt en een grote thanks aan alle enthousiastelingen die me op wat voor manier dan ook gesupport hebben de afgelopen maanden! Deze is voor jullie!

Later deze week, deel twee van deze post: Gevonden op Marktplaats in 2012, de toekomst.

x Julien

This entry was posted in Specials, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply