Evelien Reich

Evelien heeft de leukste baan van Nederland: ze is namelijk hoofdredacteur van ELLE Decoration. Hiervoor is ze dagelijk bezig met het tofste op het gebied van design en interieur. Maar ook in haar vrije tijd weet haar verzamelwoede van geen ophouden en struint ze stad en land af, op zoek naar bijzondere items. Ze heeft een voorliefde voor uitgesproken design voor een aardige prijs. Volg haar op instagram: Evelien Reich

Bekijk al mijn vondsten >

 

Romy de Vries

Romy De Vries groeide op in een huis waar haar ouders alles zelf maakten, van het meubilair tot de auto’s. Op haar 14e werdt ze gescout als model en heeft ze al gauw alle uithoeken van de wereld gezien. Tijdens haar langlopende carrière heeft ze een eigenzinnige smaak ontwikkeld voor alles wat mooi en bijzonder is. Tegenwoordig is Romy naast model ook journalist en freelance art director. Volg haar op Instagram: @romydevries

Bekijk al mijn vondsten >

 

Mary Hessing

Staat bekend om haar scherpe oog, stijl, creativiteit en commerciële intuitie. Gaat altijd voor de inhoud, je verantwoordelijkheid nemen, pioenrozen, Miuccia Prada en celadongroen. Haar eigen huis; een oude melkfabriek in het centrum van Den Haag, verbouwde ze naar eigen plan en inzicht. Voor het vinden van bijzonder design heeft ze een fijne neus. En o ja ze is ook founder en art director van WOTH Wonderful Things magazine en heeft als hoofdredacteur de titels Residence, Eigen Huis & Interieur, en More Than Classic op haar cv staan.

Bekijk al mijn vondsten >

 

Patrick Kooiman

Kleurrijk, chique en op het randje – dat is waar de schrijver en fotograaf van het internationale interieurblog Interiorator voor staat. Patricks eerste boek, VOLUME, kreeg een zeer enthousiaste recensie van Architectural Digest. Zijn roze appartement in Rotterdam is nooit klaar. En dus jaagt Patrick nog elke dag op de meest waanzinnige items voor in huis.

De vondsten van Patrick >

 

Jazz Rath

Houdt van modernistische en gestileerde interieurs. Via Galerie De Mini deelt hij beelden die hem inspireren. Zijn selectie is een stoelendans van designklassiekers, sculpturen en kunstobjecten. Iedere vorm vindt zijn weg in het monochrome palette. Al meer dan een decennium speurt hij Marktplaats af naar vondsten die zijn feed naar zijn woonkamer vertalen. In het dagelijks leven werkt hij als art director.

De vondsten van Jazz >

 

Julien Rademaker

Julien is in 2011 gestart met GOM en blijft je verrassen met vintage meubelen, gekke accessoires en bijzondere kunst. Julien is op dit moment gefascineerd door Nederlands keramiek van rond 1930, Italiaanse meubels en lampen uit de jaren 80, veel planten en Japanse kunst. In het echte leven is hij interieur stylist en houdt hij zich bezig met Bisou, zijn online kunst galerie.

Bekijk al mijn vondsten >

 

Nina Varga

De Wondere Wereld van Nina inspireert en fascineert. Met lef weet Nina, op het oog ‘niet passende’ kleuren, patronen en texturen te combineren en vorm te geven. Deze grenzeloze mix van stijlen maakt haar een opmerkelijke trendsetter. Geboren in voormalig Joegoslavië blijft ze trouw aan haar roots. Volg Nina ook op haar Instagram: Nina Varga.

De vondsten van Nina >

 

Barbara Natzijl

Creëert dagelijks mooie woonbeelden voor tijdschriften en online media. Om de foto’s en haar eigen interieur spannend te houden is ze altijd op jacht naar unieke objecten met een verhaal. Haar woonwereld deelt ze onder andere op haar Instagram-account Boulevardb.

De vondsten van Barbara >