De ‘Semi’-lamp is ontworpen door de architecten Claus Bonderup and Torsten Thorup en geproduceerd door de innovatieve lichtfabrikant Fog & Mørup uit Kopenhagen. De ‘Semi’ is een echte klassieker. Elke ‘Semi’-lamp is door een metaalbewerker met de hand gemaakt. De lamp bestaat in verschillende maten, ik vind vooral de grote variant (doorsnede 47 cm) erg mooi, alhoewel een paar bij elkaar in verschillende maten is ook te gek! Je komt ze best vaak tegen op Marktplaats, hier een kort overzichtje van het huidige aanbod.

Orginele Design Fog & Morup hanglampen. Bieden.

Semi hanglamp / Fog & Morup ’70s. 100 euro.

Retro Design Tulp lamp FOG & MORUP jaren 70 Panton Saarinen. 140 euro.

2 x Semi pendant – Fog & Mørup de heksenhoed zwart. Bieden vanaf 250 euro.

BonderupThorup Fog & Morup lamp model Semi (heksenhoed). Bieden vanaf 60 euro.

post: 20 mei 2011