Fashion bepaalt over het algemeen het nieuwe beeld van kleuren, stoffen en stijlen en sluiten de interieur trends hier in later stadium op aan. Daar gaat soms wel een jaar overheen. Tegen de tijd dat de trend wordt toegepast in het interieur, heeft de fashion die al afgesloten en is weer bezig met iets nieuws.

Mode, is een weerspiegeling van de maatschappij. Zoals mensen leven, zo kleden ze zich. Vrouwen moeten laten zien wie ze zijn, en kleren ondersteunen dat. Kleren moeten mooi én makkelijk zijn. De mode is een weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Isabel Marant is haar eigen eerste klant. Wat ze maakt, moet bij haar passen. „Ik ben wat ik draag.” Is dat de aantrekkingskracht van haar meisjesachtige jurkjes, de schoenen waarop je wél kunt lopen, de gescheurde broeken? Elke vrouw kan daarmee een klein beetje Isabel Marant zijn.

De sfeer in de woonkamer kun je verbeteren door er ruwe of geslepen edelstenen in te zetten.
Zoals dit geweldige ruwe beeld van amethyst.

Een prachtige statement ring gezet met een grote rechthoekige Jade edelsteen is geheel authentiek, dateert uit het Victoriaanse tijdperk, circa 1860-1880. Jade staat bekend als een gelukbrengende groene edelsteen. Wil je een boho vibe creëren? Draag het samen met andere boho sieraden om je look compleet te maken. Je kunt gerust een complete handvol ringen dragen.

Antieke grote bloedkoralen lange ketting op 14 krt goud geregen met een 14 krt gouden facet bolslot. Koraal kent prachtige kleuren en bijzondere kleurschakeringen. Hierdoor is het al eeuwenlang een geliefde materiaalsoort voor sieraden. In het oude China waren ze er bijvoorbeeld al dol op, maar ook in Nederland kennen we een lange traditie van koralen kettingen, armbanden en oorbellen. Denk aan de opvallende rode Bloedkoralen die vroeger veel bij klederdrachten gedragen werden. Met een mooi collier van Bloedkoraal straal je dan ook een en al klasse uit.

Met deze Prada pumps onderstreep je je individualiteit en maak je van een eenvoudige outfit snel iets bijzonders. Dat is de toverkracht van pumps in een opvallende kleur.

Mooie, strakke en moderne stoel. Vepa… 100% Hollands. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. Vepa richt op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.

 

 

 

post: 15 maart 2019